Even voorstellen

Over Kraamzorg Stellingwerven


Kraamzorg Stellingwerven is een samenwerkingsverband tussen drie ervaren kraamverzorgenden, die op kleine schaal kraamzorg verleent in Oost- en Weststellingwerf en ver daarbuiten.

Al onze  kraamverzorgenden hebben een gespecialiseerde opleiding afgerond en beschikken over jaren ervaring. Daarnaast worden ze regelmatig bijgeschoold en geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in de kraamzorg.

Lees hieronder meer over onze kraamverzorgenden!

Waar staan wij voor?


  1. Kraamzorg Stellingwerven staat garant voor een prettige en zorgzame kraamtijd waarbij jouw wensen centraal staan.
  2.  We kiezen er bewust voor om klein te blijven omdat wij geloven dat dit nét dat beetje extra voor onze klanten betekent.
  3. Onze persoonlijke betrokkenheid en de informele cultuur dragen bij aan een goede, huiselijke werksfeer waardoor wij iedere dag met plezier ons werk doen, ook bij jou!

 


Even kennismaken

Hanneke Holtrop

hanneke
“Mijn naam is hanneke holtrop,woon samen in wolvega en heb 3 kinderen.
Ik werk al sinds 1999 in de kraamzorg.

Ik vind het ontzettend mooi en bijzonder om bij een van de
belangrijkste momenten in het leven van een gezin te mogen zijn.
En om ze daarbij een heerlijke kraamtijd te geven.

Tanja de Jong

tanja
“Mijn naam is Tanja de Jong, ik ben getrouwd en heb drie prachtige dochters.

Het werken in de kraamzorg is iets wat me altijd al enorm heeft getrokken. Nadat ik zelf driemaal een heerlijke kraamweek heb meegemaakt, heb ik de opleiding gedaan. Het werk is iedere keer weer een uitdaging!”

Yvonne Kompaan

yvonne
Mijn naam is Yvonne Kompaan, ik ben getrouwd en heb een zoon en een dochter.

Ik werk nu al een aantal jaren als kraamverzorgende. Ik vind het een prachtig beroep, het ondersteunen en begeleiden in een kraamweek is een bijzonder moment.
Doordat je steeds met nieuwe mensen te maken hebt maakt het dit werk zeer uitdagend!


Samenwerking met bemiddelingsorganisatie


Kraamzorg Stellingwerven werkt nauw samen met Monique Boer. Deze bemiddelingsorganisatie zorgt voor de inschrijving en administratie rondom de kraamzorg. Monique Boer onderhoudt ook de contacten met de zorgverzekeraars, sluit contracten met ze af en verzorgt tenslotte de facturering. Op deze manier kunnen wij al onze aandacht aan jou en je gezin geven.
Na afloop van je kraamtijd ontvang je van deze bemiddelingsorganisatie een nota van de eigen bijdrage die namens ons verzonden is. Dit kan onduidelijkheid met zich meebrengen maar de desbetreffende organisatie verzorgd uiteindelijk ook onze declaraties richting jouw zorgverzekeraar.

Let op:
Het kan zijn dat je zorgverzekeraar (nog) niet bekend is met Kraamzorg Stellingwerven, vermeld bij je verzekeraar dan dat onze kraamzorg valt onder onze bemiddelingsorganisatie Monique Boer. Tip: neem eerst contact met ons op vóórdat je de verzekering belt.